TMAVÁ ČOKOLÁDA 75 % MADAGASKAR - SINGLE ORIGIN - 50 G

138,89 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od roku 1880, pochází od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. V chuti můžete cítit například lesní ovoce a švestky s příjemnými dřevitými tóny. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLOŽENÍ

Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo.

Hmotnost: 50 g.

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

MADAGASKAR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: