BIO JAPAN KAGOSHIMA KUKICHA SAKURAJIMA 100g
Detailní popis produktu
Velmi zajímavý čaj z oblasti Kagoshima, pěstovaný v oblasti nedaleko sopky Sakurajima. Čaj je velice jemně opražený což mu dodává velmi zajímavou, lehce čokoládovou chuť. Tento čaj je v Japonsku připravován hlavně jako čaj luhovaný za studena.
Doba sklizně : Ichibancha
Příprava 1: 10-15 g čaje zalít 1 l studené vody a luhovat cca 10-15 minut.
Příprava 2: 10 g čaje zalít 0,6l vody o teplotě 70°C a luhovat 2 minuty
Příprava 3: prolévat v malé konvičče nebo zhongu vodou o teplotě 55 -70°C
Oblast Kagoshima
Kultivar Yabukita
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.